A 3D nyomtatás lehetővé teszi, hogy háromdimenziós tárgyakat hozzunk létre egy digitális modell alapján. A 3D nyomtatás során a tárgyakat rétegről rétegre épülnek fel.

Számos anyagválaszték áll rendelkezésre, mely a végtermék fizikai és kémiai igénybevételétől és funkciójától függően változik.

A 3D nyomtatásnak számos előnye és alkalmazási területe van.

Prototípusgyártás: Gyorsan és olcsón készíthetünk prototípusokat, amivel tesztelhetjük a termékeinket, és tökéletesíthetjük a tervezésüket.
Termékgyártás: Lehetővé teszi, hogy bonyolult geometriájú, egyedi, vagy kis sorozatú termékeket állítsunk elő, amelyeket más módszerekkel nem, vagy csak nagy költséggel lehetne megvalósítani.

A PG Design 3D tervezési és nyomtatási szolgáltatásokat nyújt, mind prototípusgyártásra, mind végső termékgyártásra. Emellett vállalunk 3D tervezést, amivel segítünk megvalósítani az ötleteidet, és elkészítjük a 3D modellt, amely alapján a 3D nyomtatást elvégezzük.
Ha érdekel a 3D nyomtatás, és szeretnél többet megtudni róla, tanácsra van szükséged, vagy igénybe vennéd a szolgáltatásainkat, vedd fel velünk a kapcsolatot!